Zondag 30 augustus 2020

Al vroeg gingen zondag 32 augustus 2019 de fietsers en de oldtimer-chauffeurs op pad. Voor beiden was een mooie route uitgezet die ‘s middags eindigden op het feestterrein. Daar werd gezellig verder gekletst terwijl de volleybalteams tegen elkaar streden. Degenen die minder actief wilden zijn, konden zien hoe behendig buurtgenoten waren bij Tractor-Factor. Een groot deel van het parcours moest achterwaarts afgelegd worden. Met ervaren rotten achter het stuur ziet het er eenvoudig uit, maar zelf doen onder tijdsdruk bleek best lastig.

Naast het parcours werd volop gespeeld in de zandbak. Niet met emmers en schepjes, maar op de hijskraan die je zelf kon bedienen. Zo zag je grote en kleine kinderen zich uitleven en soms worstelen met de hendels om de bak hun werk te laten doen. Ook de shovel werd volop uitgeprobeerd.

Op de Valtra en de Fendt kon iedereen voelen hoe het is om met heel groot materiaal te rijden, deze gigantische trekkers hebben de nieuwste technieken aan boord.

Door de gezellige muziek van o.a. Ramblin Boots en Stroef, werd het al snel avond. De Super Sundays deden hun naam eer aan. Velen hebben het grandioze weekend afgesloten op de dansvloer.

Dit was het programma van 2019

10:30 uur Vertrek Oldtimer Trekkerrit
12:00 uur Fietstocht (gratis deelname +/- 25 km)
Diverse attracties voor de kinderen
13:00 uur Grösvolleybal, meer info
13:30 uur Aankomst Oldtimer Trekkerrit & Oldtimershow
14:00 uur Tractor-Factor
Demo oldtimers, trekkers enz.
dag en avond muziek van o.a. Ramblin Boots, Stroef en Super Sundays

Inmiddels zijn we alweer druk bezig met het in elkaar zetten van een mooi programma voor 2o20.

U bent van harte welkom op de Volksfeesten Oele! Om het feest voor iedereen gezellig te houden hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze leest u hier.

 

Op Facebook staat het fotoalbum met de foto’s van zondag 32-8-2019

 

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Foto's

Geen afbeeldingen gevonden in dit album.

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Route & Contact

Contactformulier