Volgend jaar op 32 augustus gaan we er weer een geweldige dag van maken. blokkeer alvast 30, 31 augustus en 1 september 2019 zodat je mee kunt genieten.

 

Een terugblik op Zondag 2 september 2018

Dat was alweer de laatste dag van het 100 jarig jubileum. Het terrein was bomvol met mensen en activiteiten en het was supermooi om te zien hoe iedereen aan het genieten was.

De dag begon met de successen van vorig jaar, dat zijn de oldtimerrit en de fietstocht. Voor beiden waren mooie tochten in de omgeving uitgezet. Deelname is gratis. Aanmelden voor de oldtimerrit kan via oele.oldtimer@gmail.com.

Op de zondagmiddag kon je in een helikopter de lucht in. Heb je je huis al van boven gezien? Wil je Oele eens vanuit de lucht bekijken? Dat kan nu! Meer info en aanmelden kan via volksfeestenoele.nl/helikopter.

Vorig jaar voor het eerst en meteen een groot succes: Tractor-Factor! De zondag zou niet compleet zijn als we hier geen vervolg aan zouden geven. Dit jaar was het nog grootser – letterlijk en figuurlijk – en spectaculairder. Op twee trekkers die klaar staan moesten hindernissen overwonnen worden, daarbij spelen niet alleen snelheid en techniek een rol, maar ook inzicht en precisie. De strafseconden lopen snel op als je niet goed stuurt en op andere onderdelen zijn juist weer seconden te winnen. Kortom, een behendigheidswedstrijd die niet op het programma mag ontbreken.

Op het terrein staan de nieuwste, gigantisch grote trekkers opgesteld die vol zitten met moderne technisch snufjes. Om je te helpen verwonderen hoe groot deze jongens zijn, staat er een personenauto naast. Je kunt de trekkers bezichtigen en het is zelfs mogelijk om onder begeleiding een ritje te maken. Als je dit prachtig vindt maar je heb je nog geen (trekker-)rijbewijs, dan mag je meerijden.

Verder stond het Grösvolleybal natuurlijk weer op het programma. De nodige (live-)muziek en vermaak voor de jongeren ontbreken niet. Hiermee wordt de zondag een mooie feestelijke dag die afgesloten wordt met Papa di Grazzi, omdat zij als geen andere band weten hoe ze het jaarlijkse volksfeest in Oele kunnen afsluiten.

10:30 uur Vertrek Oldtimer Trekkerrit
 vanaf 12:00 uur Helikoptervluchten, opgeven
12:00 uur Fietstocht (gratis deelname +/- 25 km)
Diverse attracties voor de kinderen
13:00 uur Grösvolleybal, meer info
13:30 uur Aankomst Oldtimer Trekkerrit & Oldtimershow
14:00 uur Trekkers staan klaar voor Tractor-Factor, meer weten
Demo trekkers
MoNoMaN oNeMaNbaNd
Joint Adventure
17:00 uur Papa di Grazzi

 

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Foto's

Geen afbeeldingen gevonden in dit album.

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Route & Contact

Contactformulier