Zondag 1 september 2019

Wat was het vorig jaar toch een geweldige dag. Het terrein was bomvol met mensen en activiteiten en het was supermooi om te zien hoe iedereen aan het genieten was.

Dit jaar begint de dag met de successen van vorig jaar, dat zijn de oldtimerrit en de fietstocht. Voor beiden worden mooie tochten in de omgeving uitgezet. Deelname aan de fietstocht is gratis. Aanmelden voor de oldtimerrit kan via oele.oldtimer@gmail.com, de kosten zijn 5 euro.

En dan Tractor-Factor! De zondag zal niet compleet zijn als we hier geen vervolg aan geven. Op de trekker die klaar staat moeten hindernissen overwonnen worden, daarbij spelen niet alleen snelheid en techniek een rol, maar ook inzicht en precisie. De strafseconden lopen snel op als je niet goed stuurt en op andere onderdelen zijn juist weer seconden te winnen. Kortom, een behendigheidswedstrijd die niet mag ontbreken.

Verder staat het Grösvolleybal natuurlijk weer op het programma. De nodige (live-)muziek en vermaak voor de jongeren ontbreken niet. Het weekend wordt feestelijk afgesloten in de tent.

 

10:30 uur Vertrek Oldtimer Trekkerrit
12:00 uur Fietstocht (gratis deelname +/- 25 km)
Diverse attracties voor de kinderen
13:00 uur Grösvolleybal, meer info
13:30 uur Aankomst Oldtimer Trekkerrit & Oldtimershow
14:00 uur Tractor-Factor
Demo trekkers enz.

 

 

 

 

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Foto's

Geen afbeeldingen gevonden in dit album.

Jupiler
Lammersen
Kerkveld

Route & Contact

Contactformulier